Tarieven

Ter info m.b.t. PMU behandelingen

Iedereen krijgt dezelfde service maar permanente make-up geneest bij niemand hetzelfde. Factoren als huidtype, de conditie van de huid, hormonen, leefstijl en het opvolgen van de voor- en nazorginstructies spelen hierbij een rol. Over het algemeen geven 2 behandelingen de gewenste pigmentdekking. Vooraf is echter niet te voorspellen of de huid (of een deel van de huid) het pigment vasthoudt of afstoot.

In zeldzame gevallen kan het voorkomen dat een extra nabehandeling nodig is. Bijvoorbeeld wanneer:

  • Er sprake is van een slechte inkapseling van pigment in de huid
  • De voor- en nazorginstructies niet voldoende zijn nageleefd
  • Er een zichtbaar of onzichtbaar litteken in de huid zit
  • Er gekrabd is aan de schilfers
  • De klant tijdens de 1e nabehandeling toch nog correcties aan wil brengen in bijvoorbeeld de vorm, grootte, kleur of intensiteit

In deze gevallen is het mogelijk een extra nabehandeling binnen 12 weken in te plannen à € 47,-.

Heb je al permanente make-up die niet door IMAYA is geplaatst?

Plan altijd eerst een (vrijblijvende) intake in en vermeld in het opmerkingenveld welke techniek er is toegepast (Powder Brows, Microblading (mesjes techniek) of Hairstrokes). Tijdens de intake beoordeel ik de situatie en controleer ik de vorm. Klik hier om een intake te plannen.

Afspraak verplaatsen of annuleren

Bij IMAYA is het mogelijk om je afspraak kosteloos tot 5 dagen voorafgaand aan je afspraak te verplaatsen via een link in de afspraakbevestiging. Bij verplaatsing/annulering binnen het termijn van 5 dagen wordt de aanbetaling in geen enkel geval terugbetaald. Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

Alle onderstaande prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.